Col·laboradors

A Fragàncies del Montseny, som un equip humà conscient del valor del material biològic amb el qual estem treballant. Respectem i prioritzem els principis actius propis de les plantes, en les diferents fases de l'elaboració, per aconseguir la major protecció natural de l'organisme en el seu conjunt.

Destil · lem i produïm els nostres olis essencials combinant antigues tradicions amb la tecnologia moderna, que eleven la força vital de l'oli, augmenten la seva energia positiva i la traslladen a través de la pell i l'olfacte a la psique, harmonitzant d'aquesta manera tot l'organisme, de una forma holística, i augmentant així la salut física i espiritual, amb clars efectes de benestar i pau.

Fragàncies que et fan sentir bé, basades en els beneficis de l'aromateràpia, amb els seus coneguts plaers olfactius, olis essencials que proporcionen energia, equilibri, o bé que calmen el cos i l'esperit, en funció de cada moment o necessitat.

En aquesta matèria, l'Aromateràpia, treballem amb el conegut mestre de fama internacional Enrique Sanz Bascuñana, fundador de l'Institut ESB d'aromateràpia i gran coneixedor de les propietats guaridores de les essències.

Si vols conèixer els camps de la Biosfera del Montseny, on cultivem les nostres plantes aromàtiques, així com els seus processos de destil·lació artesanal, organitzem la teva visita professional.