Roberto Eros


Crec profundament en els beneficis de l'aromateràpia. He pogut comprovar, en infinitat d'ocasions, com les plantes aromàtiques mediterrànies aporten felicitat instantània a les persones, a través d'emocions positives que es generen en el sistema límbic, en el subconscient, i he experimentat personalment els efectes beneficiosos sobre la meva salut corporal.
El meu repte en fundar Fragàncies del Montseny és unir tot el coneixement ancestral sobre els usos de les plantes d'aromateràpia mediterrànies i completar-lo amb les dades que ens aporta la ciència moderna sobre els seus beneficis per a la salut i el benestar de les persones, garantint els resultats a través de les certificadores més rigoroses a nivell mundial.
Un perfecte equilibri entre artesania i modernitat contemporània que es materialitza als nostres productes, realitzats amb olis essencials procedents de plantes aromateràpiques i medicinals que es conreen de forma orgànica en els camps de la Reserva de la Biosfera del Montseny.
L'objectiu de sostenibilitat és integral, des del nostre compromís amb la conservació de la biodiversitat, passant per la recuperació de camps de conreu abandonats, fins a les persones i organismes en què reverteixen els beneficis de Fragàncies del Montseny.
Aquesta és la nostra filosofia, la que ens mou i ens permet oferir un mosaic d'emocions concentrades en la biodiversitat de les nostres creacions per al benestar de cos, ment i esperit.

Roberto Eros, CEO i fundador de Fragàncies del MontsenyBIODIVERSITAT I BENESTAR A LES TEVES MANS

Si vols conèixer els camps de la Biosfera del Montseny, on cultivem les nostres plantes aromàtiques, així com els seus processos de destil·lació artesanal, organitzem la teva visita professional.