Fragàncies del Montseny obté la norma COSMOS certificada per la Soil Association per als seus productes de cosmètica natural i bio

  • Aceite corporal NAIADA 100% orgánico certificado COSMOS ORGANIC y Fragancia de Aromaterapia NAIADA certificada COSMOS NATURAL

Fragàncies del Montseny comença l'any estrenant nova certificació per als seus productes de cosmètica natural i bio basats en l'aromateràpia. Des d'ara, els productes de la línia NAIADA (higiene corporal per a adults i nadons, olis corporals i de massatge, i fragàncies aromaterapèutiques), compten amb l'aval de la norma COSMOS, certificat per la reconeguda associació britànica Soil Association.

 
La Norma COSMOS ha estat creada per cinc organitzacions europees amb normes pròpies per a la certificació de productes cosmètics naturals i / o ecològics, davant l'absència d'una normativa legal europea, amb l'objectiu de tenir un segell comú que certifiqui la realitat sobre els ingredients que utilitzen els productes cosmètics que diuen ser Natural o Ecològic. Aquestes són les cinc certificadores que poden verificar el compliment de la norma COSMOS: Soil Association, ICEA, Cosmebio, BDIH, i Ecocert.
 
Al seu torn, hi ha dues categories de productes: Cosmos Organic i Cosmos Natural. Cosmos Organic certifica els productes ecològics, bio o orgànics, (les tres paraules recullen el mateix concepte), mentre que Cosmos Natural certifica els productes que porten contingut Natural i al seu torn orgànic, encara que aquest en menor mesura. La línia Naiada de Fragàncies del Montseny té dues certificacions, Cosmos Natural i Cosmos Organic, depenent del producte. Així doncs, tots els seus olis corporals i de massatge són 100% orgànics, ecològics o bio, mentre que els productes d'higiene i les fragàncies estan certificats com Cosmos Natural, perquè són totalment naturals i incorporen un% ecològic. Cal precisar que es defineix Orgànic com aquell contingut que prové de l'agricultura ecològica certificada, mentre que Natural vol dir que s'obté de la natura. COSMOS certifica doncs, que tots dos conceptes es compleixen per igual.
 
La norma COSMOS contempla així mateix una gran preocupació per la salvaguarda del planeta, així doncs, és molt rigorosa en l'acceptació de qualsevol tipus de material d'embalatge que pugui perjudicar el medi ambient, de manera que també certifica tots els envasos que s'utilitzen en el packaging en general, així com els protocols de producció, els espais en què són elaborats i manipulats, i el posterior reciclatge de tots els materials utilitzats en el seu procés productiu. Per això, un dels requisits inicials de certificació és la presentació d'un Pla Mediambiental coherent i demostrable.
 
En Fragàncies del Montseny, estem molt satisfets de ser la primera marca catalana de cosmètica natural i ecològica certificada amb la norma COSMOS per la Soil Association a tot l'estat espanyol, ja que aquesta certificació garanteix que els nostres productes NAIADA compleixen tots els requisits en termes de salut i benestar per als consumidors que valoren els productes naturals i orgànics, que cada vegada són més, no només a Catalunya i Espanya, sinó a tot el món.

Afegeix un nou comentari