Compromís amb la biodiversidad

A Fragàncies del Montseny ens mou un doble compromís:

  • El compromís amb la conservació de la biodiversitat
  • El compromís d'aportar salut i benestar a les persones

Des d'aquesta responsabilitat es conceben totes les accions que realitzem.

Sostenibilidad


La biodiversitat fa al · lusió a la quantitat i varietat dels organismes vius que hi ha al planeta i les relacions que estableixen entre si. Compleix funcions ecològiques vitals per a tot el sistema, és a dir, els éssers humans depenem de la biodiversitat biològica per a la nostra supervivència.

La biodiversitat ens ofereix beneficis directes, com les plantes aromàtiques i medicinals i beneficis indirectes, a través de les interaccions i retroalimentacions entre les persones i organismes que habiten l'ecosistema.

Fragàncies del Montseny entén la biodiversitat com a eix de la vida sobre la terra i per això la seva filosofia se centra en el compromís de conservació de la biodiversitat, en benefici de la societat i com a part integrant del procés de desenvolupament.

Aquesta conservació de la biodiversitat inclou la sostenibilitat de les seves accions i projectes, assumint l'ús sostenible com aquell que no interfereix en la integritat ecològica de qualsevol ésser viu, ni en el seu ecosistema i que, alhora, permet el seu propi desenvolupament.


La conservació de la biodiversitat hauria de ser una responsabilitat d'Institucions i organismes, privats i públics, així com de tots nosaltres.

I tu, ja estàs compromès amb la conservació de la biodiversitat?

Fragàncies del Montseny

BIODIVERSITAT I BENESTAR A LES TEVES MANS

Si vols conèixer els camps de la Biosfera del Montseny, on cultivem les nostres plantes aromàtiques, així com els seus processos de destil·lació artesanal, organitzem la teva visita professional.